FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný masívny konzolový stolík Merapi s úložným priestorom v prírodnej svetlej hnedej farbe 80 cm

EM32365

Konzolový stolík Merapi si vás získa svojím dizajnom s masívnym drevom v hlavnej úlohe. Oceníte aj praktický úložný priestor v podobe otvorenej police, skrinky a dvoch zásuviek.

Konzolový stolík je vyrobený z dreva mindi v elegantnej svetlej hnedej povrchovej úprave. Na hladkých povrchoch je viditeľná  kresba letokruhov, ktorá ešte zdôrazňuje prírodný charakter nábytku. Tento materiál je obľúbený kvôli svojej vysokej odolnosti a zaručí vám výbornú trvácnosť nábytku. 

Stolík má jednoduché rovné línie a pôsobí mohutným dojmom. Nožičky sú hranaté a v spodnej časti je medzi nimi umiestnená veľká polica. Pod vrchnou doskou sa nachádza úložný priestor organizovaný do dvoch zásuviek po stranách a dvojdverovej skrinky v strede. Úchytky majú zaoblené rohy, čo vytvára jemný kontrast k inak lineárnemu tvaru nábytku. Sú vyrobené z kovu v striebornej farbe.

Konzolový stolík môžete skombinovať s ďalším nábytkom z masívneho dreva v svetlom prevedení, napríklad z rovnakej kolekcie Merapi, ktorú nájdete v našej ponuke. Hodí sa tiež do predsiene zariadenej vo vidieckom štýle, kde môžete pridať zrkadlo v drevenom ráme alebo lavicu so vzorovaným čalúnením.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

379,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Merapi

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Konzolové stolíky z dreva

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku MERAPI ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Konzolové stolíky z dreva