FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný masívny konzolový stolík Neil s nožičkami v diamantovom tvare z akáciového dreva v svetlej hnedej farbe 120 cm

EM32364

Konzolový stolík Neil vás očarí moderným minimalistickým dizajnom. Dominuje mu masívne drevo, ktoré dodá vašej predsieni teplý a útulný charakter.

Stolík má jednoduchú a modernú siluetu. Hladkú obdĺžnikovú vrchnú dosku zdobí  tenký lineárny reliéfny rám. Jej hrany sú mierne zošikmené a okraje prečnievajú cez líniu nožičiek. Pod vrchnou doskou sú medzi nožičkami umiestnené hladké obdĺžnikové lišty. Striktné geometrické tvary oživujú nožičky, ktorých tvar je inšpirovaný diamantom. Sú hranaté a smerom k stredu sa mierne rozširujú.

Konzolový stolík je vyrobený z masívneho akáciového dreva. Má príjemnú a subtílnu svetlú hnedú farbu, ktorú ľahko zakomponujete do širokého spektra interiérov. Tento materiál je tiež obľúbený vďaka svojej tvrdosti a odolnosti.

Stolík sa hodí moderne zariadenej predsiene, kde ho môžete skombinovať s jednoduchým hranatým zrkadlom v drevenom ráme a farebnou lavicou. V jedálni či obývačke na neho môžete umiestniť vaše obľúbené dekorácie a živú zelenú rastlinu, ktorá zdôrazní prirodzenú krásu dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

339,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Hnedá ►Konzolové stolíky z dreva ►Moderné konzolové stolíky