FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny svetlo hnedý koloniálny konzolový stolík Calladia s deviatimi zásuvkami a policou 180 cm

EM32347

Konzolový stolík Calladia vás očarí svojím elegantným koloniálnym dizajnom a krásou exotického dreva. Oceníte tiež veľké množstvo úložného priestoru v deviatich zásuvkách a na veľkej polici.

V dizajne konzolového stolíka prevládajú rovné línie. Vrchná doska je obdĺžniková a pod ňou sa nachádza úložný priestor organizovaný do deviatich zásuviek. Vo vrchnej rade sa nachádza päť menších zásuviek a v spodnom rade štyri väčšie, čo prináša do dizajnu zaujímavý atypický vizuálny prvok. Zásuvky sa otvárajú pomocou úchytiek v tvare kruhu, ktoré vytvárajú jemný kontrast k lineárnemu tvaru nábytku.

Línia nožičiek plynie po celej výške zvislých hrán. Majú hranatý tvar, ktorý je dole rozšírený. V spodnej časti je medzi nimi umiestnená veľká polica, ktorú s úložným priestorom spája dvojica hranatých spojníc v prednej a zadnej časti, vďaka ktorým je mimoriadne stabilná. Má tiež praktické vyvýšené okraje.

Stolík je vyrobený z teakového dreva v prírodnej svetlej hnedej farbe. Tento exotický materiál v kombinácii s mohutným lineárnym dizajnom zdôrazňuje koloniálny charakter nábytku. Úchytky z kovu majú zlatú farbu a prinášajú do dizajnu nádych luxusu.

V predsieni môžete stolík doplniť zrkadlom s rámom v zlatej farbe, ktorý sa prepojí s úchytkami nábytku. Hodí sa tiež do jedálne či obývačky, kde ho môžete skombinovať s ďalším nábytkom z masívneho dreva v svetlých odtieňoch. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 249,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Konzolové stolíky z dreva

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Koloniálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Konzolové stolíky z dreva