FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco konzolový stolík Xoia so zlatou podstavou s diamantovým vzorom a hnedou drevenou doskou 75 cm

EM32250

Konzolový stolík Xoia prinesie do vašej predsiene nádych art deco štýlu. Vrchná doska z mangového dreva dodáva nábytku prírodný charakter, zatiaľ čo zlatá podstava pôsobí luxusným dojmom.

V siluete stolíka dominujú rovné línie. Vrchná doska má šesťuholníkový tvar. Jej zadná strana je najdlhšia a s prednou stranou ju spája zalomená bočná línia. So symetrickým geometrickým dizajnom typickým pre art deco nábytok korešponduje aj spodná časť stolíka. Podstava v menšej mierke kopíruje tvar vrchnej dosky. Na bočných stranách ich prepájajú dlhé rovné línia. Priestor medzi nimi vypĺňa kosoštvorcový diamantový vzor.

Vrchná doska je vyrobená z mangového dreva, ktoré je veľmi pevné a odolné. Má svetlú hnedú farbu s červenkastými odtieňmi, vďaka čomu pôsobí príjemný teplým dojmom. Výborne ho dopĺňa zlatá farba kovovej podstavy v matnom prevedení.

Konzolový stolík môžete v predsieni doplniť luxusnou lavicou so zlatými nožičkami a zamatovým či buklé čalúnením. Skvelou voľbou je aj zrkadlo v lesklom metalickom ráme v art deco či glamour štýle, alebo zrkadlo Xoia s rovnakým diamantovým dizajnom. Prírodný charakter vrchnej dosky zdôrazníte dekoráciou v podobne zelenej rastliny.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

290,29 € s DPH

Znížená cena!

319,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Bez nožičiek ►Kov ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív - Mango ►Atypický ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky