FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco konzolový stolík Gerin s geometrickými výrezmi v medenej farbe 120 cm

EM32117

Konzolový stolík Gerin vás očarí svojím jedinečným dizajnom inšpirovaným art deco štýlom a výraznou medenou farbou. Poskytne vám praktickú odkladaciu plochu a zároveň bude výrazným dekoračným prvkom vašej predsiene či obývačky.

Stolík je zhotovený z MDF dosiek, ktoré vytvárajú pevnú konštrukciu pre vrchnú betónovú vrstvu. Stolík má tak vizuálne zaujímavú povrchovú štruktúru. Zdôrazňuje ju náter v medenej farbe, ktorý v kombinácii so štruktúrovanými betónovými plochami vytvára patinový efekt.

Silueta nábytku je lineárna a obdĺžniková. Mohutný vzhľad zjemňujú geometrické výrezy s poloblúkovými motívmi, ktoré vytvárajú abstraktný vzor typický pre art deco štýl. Okrem dekoračnej funkcie ich tiež môžete využiť ako dodatočný policový odkladací priestor.

Konzolový stolík Gerin je ideálnym nábytkom do priestorov zariadených v art deco štýle. V obývačke môžete pridať konferenčný stolík alebo sedačku s metalickou medenou podstavou, ktorá sa farebne prepojí s odtieňom konzolového stolíka. V predsieni ho zasa môžete skombinovať so zrkadlom v ozdobnom klenutom ráme.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

435,89 € s DPH

Znížená cena!

479,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Asymetrický ►Kov ►Medená ►Atypický ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky