FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco betónový konzolový stolík Gerin s geometrickým zdobením v bielej farbe 120 cm

EM32116

Art deco obdĺžnikový konzolový stolík Gerin v bielej farbe je jedinečný kúsok do vašej obývačky či predsiene, ktorý vám poskytne praktickú odkladaciu plochu a zároveň bude výrazným dekoratívnym prvkom.

Stolík je vyrobený z betónu v bielej farbe, čo mu dodáva zaujímavú povrchovú štruktúru. Má modernú lineárnu siluetu, ktorá pôsobí mohutným dojmom. Dizajnu dominujú geometrické výrezy poloblúkového tvaru, ktoré vytvárajú abstraktný vzor inšpirovaný estetikou art deco štýlu. Okrem dekoračnej funkcie ich môžete využiť aj ako dodatočné police. 

Biela farba je univerzálna a umožňuje vám zaradiť stolík do širokého spektra interiérov. V obývačke či jedálni zariadených v svetlých farbách vynikne jeho jedinečné zdobenie a betónový vzhľad zároveň prinesie do miestnosti zaujímavú štruktúru. Ak chcete zdôrazniť art deco charakter nábytku, môžete pridať dekorácie, lampu či zrkadlo s lesklými metalickými prvkami v zlatej alebo striebornej farbe. Estetický kontrast vytvoria aj výrazné farby, či už v podobe nábytku, alebo pri umiestnení k stene v sýtom odtieni.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

435,89 € s DPH

Znížená cena!

479,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Asymetrický ►Bez nožičiek ►Biela ►Atypický ►Betón ►Moderné konzolové stolíky