Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný čiernosivý konzolový stolík Avanti s dizajnovou mrežovanou podstavou a výraznou kresbou dreva 180 cm

EM31460

Konzolový stolík Avanti v sebe spája moderný dizajn a prírodné štruktúry dreva. Jeho sivočierna farba pôsobí elegantným dojmom a ľahko ju zakomponujete do širokého spektra interiérov.

Silueta nábytku je moderná, s dominantnými rovnými líniami. Vrchná doska má obdĺžnikový tvar a na jej povrchu vyniká krásna prírodná kresba dreva, ktorá dodáva dizajnu naturálny prvok. Výrazná štruktúra v kombinácii s odtieňmi sivej a čiernej pôsobí dodáva povrchu vizuálnu hĺbku. Podstavu stola tvorí dvojica nožičiek v tvare T. Tvoria ich vertikálne hranaté lamely, prepojené v spodnej časti spojnicou.

Dizajn spodnej časti stola dodá miestnosti moderný dekoračný prvok. Môžete ho skombinovať s jednoduchým obdĺžnikovým zrkadlom v sivom kovovom ráme. Hodí sa do priestorov zariadených v neutrálnych odtieňoch čiernej, bielej či sivej. Prírodný charakter materiálu zdôrazníte pridaním živej zelenej rastliny.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

999,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čierna ►Sivá ►Drevo / Masív ►Konzolové stolíky z dreva ►Moderné konzolové stolíky