Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná vidiecka vitrína Nature s dvojitými dvierkami a zabudovaným písacím stolom v béžovej farbe s vintage efektom 231 cm

EM32599

Vitrína Nature bude vďaka svojmu jedinečnému dizajnu ozdobou vašej domácnosti. Povrchová úprava dreva jej dodáva starožitný vintage nádych a silueta so zabudovaným stolom prinesie do miestnosti pôvab vidieckeho štýlu.

Vitrína je vyrobená z masívneho akáciového dreva, ktoré je obľúbené vďaka svojej tvrdosti a odolnosti. Povrch pokrýva svetlý náter, ktorý je následne vymytý a čiastočne odhaľuje pôvodnú farbu dreva. Vzniká tak elegantný svetlý béžový odtieň a nábytok pôsobí šarmantným vintage dojmom.

Silueta je inšpirovaná vidieckym nábytkom. V spodnej časti sa nachádza obdĺžnikový stôl so štyrmi hranatými nožičkami, ktoré sa smerom dole mierne zužujú. Pod vrchnou doskou sa nachádza jedna zásuvka. Na stole je položená nadstavba s plnou zadnou stenou a elegantne zvlnenými okrajmi bočných strán. V jej vrchnej časti je umiestnená ďalšia zásuvka a zaujímavým detailom sú štyri miniatúrne zásuvky na bočnej strane stola.

Vo vrchnej časti je umiestnená vysoká vitrína s presklenými dvojitými dvierkami. Ponúka bohatý úložný priestor na piatich policiach. Vnútorné steny sú zložené z dlhých vertikálnych latiek, čo podčiarkuje vidiecku estetiku. Vrchnú časť ukončuje mohutná rímsa so zošikmenými hranami a vyrezávaným lineárnym reliéfom, ktorá robí zo skrinky dominantný prvok celého nábytku. Úchytky majú minimalistický okrúhly tvar. Sú vyrobené z tmavého kovu.

Vitrína Nature sa hodí do spálne či obývačky, kde vám pomôže v limitovanom priestore vytvoriť praktické domáce pracovisko. V jedálni alebo kuchyni ju zasa môžete využiť ako kredenc, na uskladnenie riadu či pohárov. Vrchnú dosku stola oceníte pri servírovaní. 

Vitrínu môžete skombinovať s ďalším dreveným nábytkom vo vidieckom štýle, maľovanou keramikou či starožitnými doplnkami. Do priestoru prinesie eleganciu vo vintage štýle a bude nie len praktickým, ale aj výrazným dekoračným elementom každej miestnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 029,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nature

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Nature ►Obdĺžnikový ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Sklo ►Béžová ►Barové skrinky ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami