FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná masívna industriálna vitrína Elonie s posuvnými dvierkami z mangového dreva v hnedej farbe 180 cm

EM32486

Vitrína Elonie je spojením prírodnej krásy dreva a štýlových industriálnych prvkov. Poskytne vám bohatý úložný priestor na knihy či vaše obľúbené dekorácie, ktoré budú zároveň vďaka posuvným skleneným dvierkam chránené pred prachom.

Silueta vitríny je jednoduchá, s dominantnými rovnými líniami. Korešponduje s ňou aj predelenie dvierok na šesť tabúľ, čo vytvára zaujímavý vizuálny prvok. Podstavu tvoria štíhle hranaté kovové tyče. Štyri nožičky sú vo vrchnej časti prepojené obdĺžnikovou spojnicou, na ktorej je uložený úložný priestor. V ich spodnej časti je zasa umiestnená veľká otvorená polica.

Vitrína je vyrobená z masívneho mangového dreva. Má krásnu teplú hnedú farbu s odtieňmi žltej a červenej. Na hladkých plochách je tiež viditeľná prírodná kresba letokruhov. Kovová podstava má čiernu farbu a prináša do dizajnu nádych industriálneho štýlu. Úložný priestor za sklenými dvierkami je predelený dvomi policami. Dvierka sa otvárajú pomocou kovovej úchytky s jednoduchým obdĺžnikovým tvarom v mosadznom prevedení.

Bohatý úložný priestor oceníte v obývačke, kde môžete vitrínu doplniť konferenčným stolíkom z masívneho dreva. Prírodný materiál vynikne v kombinácii s neutrálnymi odtieňmi hnedej či béžovej, napríklad v podobe sedačky. V jedálni zasa môžete vitrínu skombinovať so stolom s kovovou podstavou, čím dosiahnete štýlový industriálny vzhľad.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 569,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Jedálenské vitríny

►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango