FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná masívna skrinka Abertura v prírodnej svetlej hnedej farbe dreva s dizajnovým skleným detailom dvierok 185 cm

EM32359

Skrinka Abertura vás očarí svojím moderným dizajnom inšpirovaným prírodou a širokými možnosťami uplatnenia v obývačke, jedálni, či spálni. Poskytne vám praktický odkladací priestor a neprehliadnuteľný dekoratívny prvok zároveň.

Skrinka má moderný lineárny tvar. Úložný priestor sa uzatvára dvojitými dvierkami a je predelený tromi policami. Je umiestnený na dlhých hranatých nožičkách, ktoré sú na bočných stranách prepojené podstavou. V spodnej tretine nožičiek je umiestnená otvorená polica s mriežkovaným dizajnom.

Dominantným prvkom nábytku sú dvojité dvierka z kombinácie dreva a skla. Bočné časti sú drevené, zatiaľ čo v strede sa nachádza pás priehľadného skla. Okraje drevených častí sú nerovné a sledujú prirodzenú štruktúru letokruhov. Vzniká tak vizuálne podmanivý moderný dekoratívny prvok inšpirovaný prírodou, v ktorom presklená časť pripomína prírodnú štrbinu v dreve.

Skrinka je vyrobená z masívneho teakového dreva v naturálnej svetlej hnedej farbe. V jedálni či obývačke ju môžete využiť ako vitrínu, na uskladnenie riadu, či ako barovú skrinku. Hodí sa aj do spálne, ako úložný priestor na oblečenie či doplnky. Môžete ju skombinovať s ďalším moderným nábytkom v svetlých odtieňoch z masívneho dreva. Hodí sa do priestorov zariadených v svetlých neutrálnych odtieňoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 149,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Moderné vitríny

►Štýlové dizajnové skrine ►Luxusné vitríny ►Luxusné skrinky ►Luxusné jedálenské vitríny ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Teak ►Sklo ►Hnedá ►Barové skrinky ►Moderné vitríny