FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná biela vintage vitrína Lisette so štyrmi dvierkami a zásuvkami na dlhých nožičkách 225 cm

EM32231

Luxusná vitrína Lisette prinesie do vašej domácnosti elegantný šarm provensálskeho štýlu. Efekt zámerného zostarnutia zasa dodáva nábytku originálny starožitný charakter.

Vitrína je vyrobená z brestového dreva. Ide o európsku drevinu, ktorá je veľmi tvrdá a nábytok z nej je tak trvácny a odolný. Úložný priestor tvoria dve dvojdverové skrinky, každá predelená dvomi policami. Dvierka sú presklenné a odhaľujú interiér nábytku v prírodnej svetlej hnedej farbe dreva s viditeľnou kresbou letokruhov.

Pod skrinkami sa nachádzajú štyri vedľa seba umiestnené zásuvky, ktoré vám poskytnú praktický uzavretý priestor na rôzne drobnosti či dokumenty. Vitrína má dlhé hranaté nožičky, ktoré sú v spodnej časti prepojené veľkou otvorenou policou.

V siluete nábytku prevažujú rovné línie a hladké povrchy. Presklené dvierka sú predelené štíhlym rámom na tabule. Bočné steny majú jednoduchý kazetový dizajn s vyvýšenými okrajmi. Vonkajšie drevené časti vitríny majú bielu farbu. Náter je na hranách miestami zámerne zošúchaný, čo ešte vizuálne zdôrazňuje lineárny dizajn. Tento efekt tiež dodáva nábytku pôvabný vintage charakter. Estetický kontrast vytvárajú visiace okrúhle kovové úchytky, na ktorých je tmavá farba tiež mierne zošúchaná.

Vitrína je vďaka svojej bielej farbe ideálnou voľbou do priestorov zariadených v provensálskom štýle, kde vynikne jej elegantná štíhla silueta. V jedálni ju môžete skombinovať s vyrezávaným stolom v bielej farbe, či s ďalším nábytkom s kolekcie Lisette, ktorý nájdete v našej ponuke. V obývačke môžete zasa pridať konferenčný stolík či výraznejšie doplnky vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 889,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia provensálskeho nábytku Lisette vo vintage štýle

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Barové skrinky

►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske jedálne ►Provensálske vitríny ►Provensálsky nábytok do kuchyne ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Biela ►Drevo / Masív - Brest ►Barové skrinky ►Kolekcia provensálskeho nábytku Lisette vo vintage štýle