FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná industriálna štvordverová čierna vitrína Industria Durante s kovovou konštrukciou a výplňou z rebrovaného skla 180 cm

EM32169

Vitrína Industria Durante zaujme svojou elegantnou štíhlou konštrukciou a výplňami z bezpečnostného skla. Ich polopriehľadný charakter zaručí, že nebude len praktickým úložným priestorom, ale tiež aj originálnym vizuálnym prvkom v miestnosti.

Vitrína kombinuje vo svojom dizajne dva pevné a odolné materiály - kov a bezpečnostné sklo. Napriek tomu však pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom. Predná a bočné strany sú presklené. Originálny rebrovaný dizajn výplní vytvára nerovný povrch, ktorý zachytáva svetlo a miestnosť vám pomôže rozžiariť. Umiestnením farebného riadu či fliaš so zaujímavými tvarmi do vitríny vytvoríte zaujímavý dekoratívny prvok.

Samotná kovová konštrukcia je z lakovaného kovu v čiernej farbe. Vitrína stojí na štíhlych hranatých nožičkách. Tenké rovné línie vytvárajú rám pre sklené časti. Zadná strana a police sú celé kovové. Úložný priestor je tvorený dvomi dvojdverovými, na sebe uloženými skrinkami, z ktorých každá je predelená policou. Dvierka sa otvárajú pomocou kovových úchytiek v zlatej farbe. Sú okrúhle, s nadol smerujúcou rúčkou v tvare kvapky. Pôsobia až klasickým dojmom a vytvárajú príjemný kontrast k modernej a lineárnej vitríne.

Vďaka svojím kovovým častiam sa hodí do priestorov zariadených v industriálnom štýle, kde drážkované sklo prinesie zaujímavú štruktúru. Zlaté úchytky môžete tiež prepojiť s lesklými metalickými dekoráciami či svietidlom. V jedálni tiež výborne doplní moderný stôl so sklenenou vrchnou doskou alebo ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Industria Durante, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

363,95 € s DPH

Znížená cena!

399,95 €

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Durante

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Moderné vitríny

►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Kolekcia industriálneho nábytku Industria Durante ►Moderné vitríny