FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná čierna industriálna barová skrinka Industria Durante s dvojitými dvierkami s rebrovaným sklom 110 cm

EM32168

Moderná barová skrinka Industria Durante vás očarí svojou kontrastnou estetikou, kde tmavé kovové časti dopĺňa sklo s delikátnym rebrovaným dizajnom. Ponúka vám tiež bohatý úložný priestor predelený policou.

Barová skrinka má rovný lineárny tvar a je postavená na jednoduchých hranatých nožičkách. Jej konštrukcia je vyrobená z lakovaného kovu v čiernej farbe. Dizajnu dominujú okrúhle presklené otvory na dvierkach, vyplnené bezpečnostným sklom s rebrovaným povrchom. Rovnaké sklo sa nachádza aj na bočných stranách skrinky.

Štýlový polopriehľadný materiál pôsobí moderným dojmom a odhaľuje siluety predmetov uložených v skrinke. Pri uskladnení fliaš či rôzneho farebného riadu dodáva miestnosti zaujímavý vizuálny prvok. Zadná stena a police majú čiernu farbu. Dvojité dvierka sa otvárajú pomocou okrúhlych úchytiek. Ich lesklá zlatá farba vytvára subtílny luxusný akcent.

Skrinku oceníte v jedálni či obývačke zariadenej v industriálnom štýle, kde prinesie elegantný prvok a môžete ju prepojiť s ďalším nábytkom s podobnými kovovými prvkami, alebo nábytkom z rovnakej kolekcie Industria Durante, ktorý nájdete v našej ponuke. Úchytky môžete doplniť dekoráciami či svietidlom s konštrukciou v zlatej farbe. Hodí sa tiež k modernému lineárnemu nábytku, kde vynikne jej jedinečný drážkovaný dizajn.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

218,35 € s DPH

Znížená cena!

239,95 €

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Moderné vitríny

►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Barové skrinky ►Moderné vitríny