Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný TV stolík Vita Naturale s tromi policami a zásuvkami v orechovej hnedej farbe s chrómovými detailmi 200 cm

EM32695

Televízny stolík Vita Naturale vás očarí spojením súčasného talianskeho dizajnu s krásnou orechového dreva. Prírodný materiál dodá vašej obývačke teplý vizuálny prvok, zatiaľ čo chrómové kovové detaily prinášajú do kompozície moderný nádych.

Stolík je vyrobený z kvalitnej pravej orechovej dyhy. Má bohatú svetlú hnedú farbu s tmavšou kresbou letokruhov, ktorá je lineárne organizovaná a dodáva nábytku subtílny a naturálne pôsobiaci vzor. Silueta je moderná, so striktnými rovnými líniami a pravými uhlami. Stolík vám ponúka bohaté množstvo úložného priestoru v dvoch zásuvkách  na troch policiach.

Vrchná časť je položená na kovovej podstave z lesklej chrómovanej ocele. Tvoria ju štyri štíhle nožičky, ktoré sú vo vrchnej sa spodnej časti spojené obdĺžnikovou spojnicou. Ich jednoduchá hranatý tvar zdôrazňuje minimalistický charakter nábytku, zatiaľ čo lesklý povrch pôsobí vysoko moderným dojmom.

Na vrchnej spojnici je položený úložný priestor rozdelený na tri rovnaké časti. Na každej strane sa nachádza zásuvka s lineárnou kovovou úchytkou, ktorá esteticky korešponduje s prevedením podstavy. Stredná časť je predelená na dve nižšie police. Tretia polica vypĺňa celý priestor v spodnej časti stolíka a je ideálna na uloženie kníh či vašich obľúbených dekorácií. Zároveň zabezpečuje výbornú stabilitu nábytku.

Televízny stolík je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde vynikne jeho minimalistická silueta a sofistikované spojenie teplo pôsobiaceho dreva s moderným chrómom. Môžete ho doplniť ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorá vám prináša súčasný taliansky dizajn s prírodnými prvkami. Stolík je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 749,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky