Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný TV stolík Forma Moderna v orechovej hnedej farbe s jednou policou tromi dvierkami z čierneho skla 180 cm

EM32692

Televízny stolík Forma Moderna vás očarí sofistikovanou kombináciou moderného čierneho zrkadlového povrchu a naturálneho teplo pôsobiaceho orechového dreva. Tieto prvky sa spájajú v luxusnej symfónii súčasného talianskeho dizajnu, ktorá prinesie do vašej obývačky vizuálne podmanivý a zároveň minimalistický nábytok. 

Televízny stolík má modernú siluetu, v ktorej dominujú rovné línie a hladké povrchy. Úložný priestor je vizuálne predelený na štyri rovnaké časti. Skladá sa z otvorenej police, jednej jednodverovej a jednej dvojdverovej skrinky. Dvierka nemajú úchytky a otvárajú sa stlačením. Takisto sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie. Úložný priestor stojí na piatich nožičkách. Ich valcovitý tvar a mierne prehnutá línia oživuje striktnú lineárnu siluetu vrchnej časti.

Televízny stolík je vyrobený z kvalitnej orechovej dyhy v bohatej svetlej hnedej farbe. Na rovných povrchoch vyniká naturálna kresba letokruhov, ktorá prináša do dizajnu prírodný prvok. Pôsobí teplým dojmom a harmonicky vyvažuje moderný charakter sklených dvierok a kovových nožičiek v čiernej farbe.

Uzavreté skrinky od seba oddeľuje otvorená polica, ktorá tak narúša vizuálnu symetriu a dodáva nábytku originálny dizajnový prvok. Dvierka sú prekryté vrstvou tónovaného bezpečnostného skla. Tento materiál zaručuje pevný a odolný povrch. Čierna farba prináša do dizajnu sofistikovanú eleganciu a lesklý zrkadlových finiš odráža svetlo, takže aj napriek tmavým odtieňom, nábytok nepôsobí ponurým dojmom.

Televízny stolík je ideálny doplnkom do obývačky, ktorú chcete zariadiť v čistom modernom štýle a zároveň ozvláštniť originálnou kombináciou štruktúr. Môžete ho skombinovať s konferenčným stolíkom s tmavou sklenou vrchnou doskou. Hodí sa do priestorov zariadených v elegantných tmavých odtieňoch, kde vynikne krása orechového dreva. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna. Ak máte záujem o iné farebné prevedenie kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 469,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky