Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný štvordverový TV stolík Vita Naturale s integrovaným LED osvetlením z orechového hnedého dreva 200 cm

EM32691

Televízny stolík Vita Naturale spája súčasný taliansky dizajn s naturálnou krásou orechového dreva. Tento materiál prinesie do vašej obývačky teplý prírodný prvok v luxusnom modernom prevedení. Je estetickým a zároveň vysoko funkčným nábytkom.

Televízny stolík má modernú siluetu s rovnými líniami a hladkými povrchmi. Je vyrobený z kvalitnej pravej orechovej dyhy. Drevo má naturálny, bohatý hnedý odtieň s výraznou kresbou letokruhov, ktorá vytvára subtílny prirodzený vzor a prináša do kompozície zaujímavú štruktúru. Výborne ho dopĺňa dvojica plochých kovových nožičiek v čiernej farbe. Sú mierne zošikmené, čo korešponduje s dizajnom dvierok úložného priestoru.

Úložný priestor je organizovaný do jednej dvojdverovej a jednej jednodverovej skrinky, ktoré sú v strede predelené drevenou policou. Dvierka majú výrazné vystupujúce hrany, čo vytvára zaujímavý vizuál vrstvenia. Sú tiež vybavené systémom soft close pre jemné zatváranie. Absencia úchytiek podporuje lineárny moderný dizajn. Na pravej strane sa nachádza vitrínový  úložný priestor s presklenými dvierkami, ktoré sa vyklápajú smerom dole. V strede nachádza priehľadná sklenená polica a interiér má integrované LED osvetlenie.

Televízny stolík bude neprehliadnuteľnou súčasťou vašej obývačky. Moderný priestor oživí svojou originálnou siluetou a orechové drevo prinesie luxusný prírodný prvok. Môžete ho skombinovať s masívnym konferenčný stolíkom či so sedačkou v naturálnych zemitých farbách. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, spoznajte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Stolík je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 979,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky