Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný TV stolík Vita Naturale s tromi zásuvkami zo svetlého hnedého dreva a nožičkami z bezpečnostného skla 188 cm

EM32690

Televízny stolík Vita Naturale je stelesnením moderného talianskeho dizajnu. Sofistikovaná kombinácia dreva a skla vytvára vzdušný a elegantný minimalistický vizuál. Tento nábytok je ideálnym spojením krásy a funkčnosti.

Oceníte praktický úložný priestor v troch zásuvkách so soft close systémom pre jemné zatváranie. Zásuvky sú umiestnené vedľa seba a majú hladkú prednú stranu bez úchytiek, čo zdôrazňuje čistý minimalistický moderný dizajn.

V siluete nábytku dominujú striktné rovné línie a pravé uhly. Na hladkých povrchoch vyniká jemná kresba letokruhov orechového dyhovaného dreva. Jeho bohatá svetlá hnedá farba pôsobí luxusným dojmom a v miestnosti vyvolá pocit tepla. V sofistikovanom konraste k tomuto prírodnému materiálu sú  moderné nožičky stola. Tvoria ich dva pláty bezpečnostného skla, upevnené pomocou drevenej dosky k úložnému priestoru na kratších stranách. Vďaka priehľadnosti skla nadobúda stolík ľahký a vzdušný vzhľad. Vzniká ilúzia, akoby drevená časť plávala vzduchom.

Aj napriek delikátnemu sklenenému dizajnu sa však nemusíte obávať krehkosti stolíka. Bezpečnostné sklo je mimoriadne odolný materiál. Vzniká temperovaním klasického skla, pri ktorom sa zahreje na vysokú teplotu a následne prudko schladí. Zmení sa tým jeho vnútorná štruktúra, sklo spevnie a pri tom si stále zachováva svoje vizuálne vlastnosti.

Televízny stolík sa hodí do moderne zariadenej obývačky, ktorej chcete dodať luxusný dizajnový prvok a zároveň zachovať jej minimalistický charakter. Môžete ho skombinovať s konferenčným stolíkom so skelenou vrchnou doskou či s ďalším nábytkom s elegantným moderným taliansky dizajnom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. Drevené časti je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 199,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky