Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný modulárny televízny stolík Vita Naturale s tromi zásuvkami v hodvábnej béžovej a orechovej hnedej farbe 53 cm

EM32689

Televízny stolík Vita Naturale prinesie do vašej obývačky moderný štýl. Sofistikovaná kombinácia hodvábnej béžovej farby s naturálnymi odtieňmi orechového dreva pôsobí elegantným dojmom. Minimalistický charakter súčasného talianskeho dizajnu dodá miestnosti uhladený luxusný vizuál a oceníte tiež flexibilitu dvoch modulárnych častí stolíka.

V siluete nábytku dominujú striktné rovné línie, pravé uhly a hladké povrchy, typické pre čistý minimalistický štýl. Bohatý úložný priestor pozostáva z troch zásuviek so soft close systémom pre jemné zatváranie. Každá zásuvka je vnútri rozdelená priečkou na dve časti, ktoré vám uľahčia organizáciu uskladnených predmetov.

Nábytok je zložený z dvoch modulov s dĺžkou 152 cm. Na ľavej strane sa nachádza stolík s jednou zásuvkou vo vrchnej časti. Je vyrobený z MDF dyhy s lakovaním v elegantnej svetlej béžovej farbe v hodvábnom odtieni. Na jednej strane ho podopiera hranatá noha v tvare U z nerezovej ocele. Jej výrazné lesklé chrómové prevedenie dodáva nábytku moderný dotyk a vizuálne korešponduje s lineárnymi úchytkami zásuviek.

Na druhej strane je stolík položený na úložnom priestore s dvomi zásuvkami. Dve časti sa pod seba zasúvajú, čo vám umožňuje prispôsobiť si celkovú dĺžku nábytku presne podľa vašich predstáv. Úložný priestor je vyrobený z pravej orechovej dyhy v príjemnom svetlom hnedom odtieni s výraznou kresbou letokruhov. Asymetrický vizuál zdôrazňuje aj umiestnenie úchytiek v pravej časti zásuviek.

Televízny stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky. Zachová minimalistický charakter miestnosti a zároveň prinesie do priestoru elegantný farebný akcent. Bohatý odtieň dreva pôsobí luxusným dojmom, vyvoláva pocit tepla a miestnosť zútulní. Môžete ho skombinovať so sedačkou v prírodných zemitých odtieňoch či s konferenčným stolíkom so sklenenými či chrómovými prvkami. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 809,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Béžová ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale