Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný TV stolík Forma Moderna z orechovo hnedého dreva s bielou vrchnou doskou s dizajnom kalkatského mramoru 180 cm

EM32688

Televízny stolík Forma Moderna vás očarí sofistikovanou kombináciou farieb, štruktúr a materiálov. Toto harmonické spojenie v rámci moderného talianskeho dizajnu dodá vašej obývačke nádych luxusnej elegancie.

Oceníte aj veľké množstvo úložného priestoru, ktorý vám televízny stolík ponúka. Na bokoch sa nachádzajú dve skrinky, ktoré sú vo vnútri predelené policou. Strednú časť tvorí široká zásuvka bez úchytky a otvorená polica umiestnená nad ňou. Dvierka aj zásuvka sú vybavené soft close systémom pre jemné a tiché zatváranie. Vo vrchnej časti dvierok sa nachádza kovová úchytka v medenom prevedení. Má moderný hranatý tvar so zošikmenými plochami a podčiarkuje luxusný charakter nábytku.

Dodatočnou odkladacou plochou je vrchná časť stolíka, ktorú prekrýva porcelánová doska s unikátnym dizajnom kalkatského mramoru s pre tento materiál charakteristickým mliečnym bielim pozadím a sivým žilovaním. Porcelán vám poskytuje pevný a ľahko udržiavateľný povrch, zatiaľ čo mramorová kresba prináša do dizajnu ďalší luxusný element.

Dizajn kameňa výborne dopĺňa naturálnu hnedú farbu orechového dyhovaného dreva, z ktorého je stolík vyrobený. Hladké povrchy zdobí naturálna kresba letokruhov. Silueta je moderná a dominujú v nej rovné línie. Zaujímavú variáciu poskytujú jemné krivky v dizajne nožičiek. Ich línia plynie po celej výške nábytku a hrany zjemňujú miernym zaoblením. V strede spodnej časti sa nachádza dodatočný pár nožičiek, ktorý zaručuje výbornú stabilitu nábytku.

Televízny stolík je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej obývačky, ktorú chcete oživiť zaujímavými štruktúrami. Drevo vnesie do priestoru pocit tepla, zatiaľ čo mramor a metalické medené úchytky zdôrazňujú luxusný vizuál. Ak vás očaril súčasná taliansky dizajn, objavte v našej ponuke ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna. Stolík je možné zhotoviť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 309,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►TV stolíky z dreva ►Biele TV stolíky ►Moderné TV stolíky