Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný TV stolík Forma Moderna z hnedého orechového dreva s policou a štyrmi čiernymi zrkadlovými dvierkami 240 cm

EM32687

Televízny stolík Forma Moderna je majstrovským spojením kontrastov v sofistikovanej kompozícii moderného talianskeho dizajnu. Elegantná farebná paleta z neho robí minimalistický, no neprehliadnuteľný doplnok vašej obývačky.

V dizajne dominujú striktné rovné línie, hladké povrchy a pravé uhly. Úložný priestor je rozdelený na päť častí, z toho štyri sú uzatvárateľné dvierkami. Jedna časť je otvorená a predelená priehľadnou sklenou policou. Dvierka sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie. Otvoríte ich pomocou jemného pritlačenia, vďaka čomu nie sú nutné úchytky, ktoré by vizuálne rušili čistý a minimalistický moderný dizajn.

Dvierka pokrýva hladká zrkadlová plocha z čierneho bezpečnostného skla. Tento materiál vám poskytuje odolný povrch. Bezpečnostné sklo vzniká temperovaním klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra a nadobudne vysokú pevnosť. V tendencii moderných materiálov pokračuje aj dizajn nožičiek, ktoré sú vyrobené z kovu a pokryté čiernym živicový epoxy náterom. Štvorica nožičiek na rohoch je zošikmená, čo prináša zaujímavú variáciu do lineárneho dizajnu. V strede spodnej časti je umiestnená piata nožička, ktorá zaručuje výbornú stabilitu.

Kov a zrkadlové sklo vytvárajú estetický protipól k pravej orechovej dyhe, z ktorej je vyrobené telo stolíka. Drevo má prijemnú svetlú hnedú farbu s výraznou tmavšou kresbou letokruhov. Na povrchoch vytvára naturálne pôsobiaci vzor a do kompozície prináša pocit tepla a jedinečný prírodný charakter.

Televízny stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, kde môžete naplno obdivovať tento harmonický a vyvážený počin moderného talianskeho dizajnu. Pôsobí minimalistickým dojmom, no priestor oživí originálnou kombináciou štruktúr. Zrkadlové sklo odráža svetlo a tak aj napriek tmavšiemu prevedeniu nábytok nepôsobí ponurým dojmom. Stolík môžete doplniť ďalším luxusným nábytkom z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorú nájdete v našej ponuke. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, prosím kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 799,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Zrkadlový nábytok Estila ►Lesklý moderný nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky