Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný luxusný hnedo-biely TV stolík Vita Naturale s dvomi zásuvkami a poličkami z orechového dreva 150 cm

EM32686

Televízny stolík Vita Naturale vás očarí svojou sofistikovanou farebnou paletou a elegantnou siluetou. Do vašej obývačky prinesie luxusný nádych moderného talianskeho dizajnu a zároveň vás prekvapí praktickým a funkčným úložný priestorom

Televízny stolík kombinuje vo svojom tvare striktné rovné línie a elegantné krivky. Vrchná doska sa prelieva do bočných stien v jemnej zaoblenej hrane, rovnako ako aj bočné steny do spodnej dosky. Rám stolíka je vyrobený z kvalitnej pravej orechovej dyhy. Svetlohnedej farbe dodáva štruktúru kresba letokruhov v lineárnom vzore. Prírodne pôsobiaci materiál dodá priestoru teplý vizuálny prvok.

Úložný priestor tvorí polica, predelená v strede na dve časti. Pod ňou sú umiestnené dve zásuvky. Soft close systém vám zaručuje ich jemné a tiché zatváranie. Zásuvky vytvárajú vďaka svojmu lakovanému bielemu prevedeniu estetický kontrast k drevu. Ich lesklý povrch sa výborne prepája s kovovými chrómovanými nožičkami v tvare U. Tieto prvky zdôrazňujú moderný charakter nábytku.

Televízny stolík sa hodí do moderne zariadenej obývačky, kde prinesie vizuálne zaujímavý element. Kontrastná kombinácia farieb upúta pozornosť a zaoblená silueta pôsobí elegantným dojmom. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. Stolík je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení. Pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov - Chróm ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Biele TV stolíky ►Moderné TV stolíky