Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný drevený televízny stolík Vita Naturale s policou a zásuvkou v prírodnej orechovej hnedej farbe 180 cm

EM32685

Televízny stolík Vita Naturale dodá vaše obývačke teplý prírodný prvok vo forme moderného talianskeho dizajnu. Očarí vás krása orechového dreva, minimalistický štýl a veľké množstvo úložného priestoru.

Stolík má modernú lineárnu siluetu, v ktorej dominujú hladké povrchy a pravé uhly. Vrchná časť má obdĺžnikový tvar a obsahuje úložný priestor v podobe jednej otvorenej police a jednej širokej zásuvky, ktorá je vo vnútri predelená priečkou na dve polovice pre lepšiu organizáciu uskladnených vecí. Zásuvka je vybavená soft close systémom pre jemné a tiché zatváranie.

Vrchná časť stolíka je vyrobená z kvalitnej pravej orechovej dyhy. Má príjemnú svetlú hnedú farbu s výraznou kresbou letokruhov, ktorá dodáva hladkým povrchom prirodzene pôsobiaci vzor a vyzdvihuje prírodný charakter dreva. Moderný prvok prinášajú do dizajnu nožičky z nehrdzavejúcej ocele s lesklým chrómovým povrchom. Majú hranatý tvar U, ktorý výborne korešponduje s minimalistickou siluetou úložného priestoru a ich vzhľad zároveň prináša subtílny estetický kontrast k drevenému vizuálu.

Televízny stolík je ideálnym doplnkom do obývačky zariadenej v minimalistickom štýle, kde chcete priniesť príjemný a teplý naturálny element. Orechové drevo pôsobí dojmom luxusnej elegancie a môžete ho skombinovať so sedačkou v prírodných zemitých odtieňoch. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. Ak máta záujem o iné farebné prevedenie, prosím kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 269,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky