Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný televízny stolík Vita Naturale z hnedého orechového dreva s čiernou kovovou industriálnou konštrukciou 220 cm

EM32603

Televízny stolík Vita Naturale je sofistikovaný spojením súčasného talianskeho dizajnu so štýlovým industriálnym nádychom. Tento moderný nábytok vás prekvapí bohatým funkčným úložným priestorom a zároveň dodá vašej obývačke distingvovaný vizuálny element.

V dizajne dominuje mohutný úložný priestor v podobe dvoch dvojdverových skriniek. Dvierka disponujú systémom soft close pre jemné zatváranie. Majú hladký povrch sa pri ich zatvorení pôsobí predná časť konzistentným dojmom, bez výrazných predelov. Tento čistý a moderný dizajn je zdôraznený aj striktnými rovnými líniami hladkými rovnými plochami na bočných a vrchnej strane.

Úložný priestor je vyrobený z kvalitnej orechovej dyhy. Výrazné letokruhy majú po obvode stolík vertikálne smerovanie a dodávajú nábytku subtílny dekoračný prvok. Bohatá hnedá farba orechového dreva pôsobí luxusným dojmom a prinesie do interiéru naturálny pocit tepla.

Konštrukcia je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele v elegantnej čiernej farbe. Kovový materiál a lineárne tvary pôsobia industriálnym dojmom a vytvárajú estetický kontrast k prírodnému charakteru dreva. Konštrukciu tvoria štyri nožičky, ktoré plynú po celej výške stolíka. Sú valcovité a zjemňujú ostré hrany. V spodnej časti ich pod úložným priestorom spája krížová spojnica. Zaručuje výbornú stabilitu nábytku a zároveň podčiarkuje industriálny vzhľad.

Televízny stolík sa hodí do moderne zariadenej obývačky, ktorej chcete dodať minimalistický, no vizuálne zaujímavá prvok. Sofistikovaná kombinácia dreva a kovu vyniká v luxusnom talianskom dizajne. Miestnosť môžete doplniť ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Vita Naturale. Stolík je možné zhotoviť aj v iných farebných prevedeniach. Pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 709,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky