Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný hnedý TV stolík Vita Naturale s vrchnou doskou s mramorovým dizajnom s dvomi skrinkami a zásuvkami 200 cm

EM32528

Televízny stolík Vita Naturale bude pôsobivým centrálnym prvkom vášho obývacieho priestoru. Moderná silueta so zaoblenými hranami pôsobí elegantným dojmom, zatiaľ čo kombinácia orechového dreva a mramorového dizajnu podčiarkuje luxusný charakter nábytku. 

Dizajn sa nesie v znamení sofistikovaného spojenia štruktúr a materiálov. Telo stolíka je zhotovené z pravej orechovej dyhy v bohatej svetlej hnedej farbe. Minimalistický tvar s hladkými povrchmi ozvláštňujú zaoblené hrany a vyvýšený okraj okolo vrchnej dosky. Kresba dreva je štylizovaná tak, aby plynula vo vertikálnych líniách po obvode stolíka. Zachováva naturálny charakter materiálu, ktorý dodá miestnosti teplý prvok a zároveň nasleduje tendenciu moderného lineárneho dizajnu. Štrukturálnu rozmanitosť prináša jemný vyrezávaný geometrický vzor, zdobiaci prednú stranu zásuviek.

Vrchnú časť prekrýva porcelánová vrchná doska, ktorá vám poskytuje odolný a ľahko udržiavateľný povrch. Má bielu farbu, na ktorej sa odvíja dizajn mramoru s hnedou a sivou kresbou. Vysoký lesk a dizajn exkluzívneho materiálu pôsobí dojmom luxusnej elegancie. Moderným dotykom sú hranaté kovové nožičky v tvare U, ktorých predná línia mierne prečnieva na prednú stranu nábytku. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v tmavom prevedení.

Televízny stolík vám ponúka bohatý úložný priestor v dvoch skrinkách na bokoch a v dvoch nad sebou umiestnených zásuvkách v strede. Dvierka skriniek majú pánty na vonkajšej strane a podobne ako zásuvky, sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie.

Stolík je skvelou voľbou do moderných obývačiek, ktorým chcete dodať nádych elegancie. Tento nábytok je zhmotnením sofistikovaného luxusu, charakteristického pre súčasný taliansky dizajn. Objavte ďalšie jedinečné kúsky v našej ponuke z rovnakej kolekcie Vita Naturale. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, prosím kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 609,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky