Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný televízny stolík Forma Moderna s dvomi zásuvkami v lesklej sivej farbe s prírodnými hnedými nožičkami 180 cm

EM32526

Televízny stolík Forma Moderna vás očarí moderným taliansky dizajnom s jemnou inšpiráciou estetikou art deco štýlu. Sofistikovaná farebná paleta pôsobí elegantným dojmom a prinesie do vašej obývačky nádych luxusu.

Silueta stolíka je moderná a dominujú v nej rovné línie. Úložný priestor tvoria dve vedľa seba umiestnené zásuvky so soft close systémom zatvárania, ktoré dizajn vizuálne rozdeľujú na dve polovice. Na prednej strane oboch zásuviek sa nachádza oválny presklený otvor, ktorý kontrastuje so striktným lineárnym dizajnom. Tento geometrický dekoračný element v kombinácii s tvarom podstavy dodáva nábytku jemný nádych art deco štýlu.

Podstava stolíka je tvorená štyrmi nožičkami na rohoch a jednou dodatočnou nožičkou v strede. Bočné nožičky sa v elegantnom oblúku, ktorý korešponduje s priezorom na zásuvkách, pripájajú na lineárnu podstavu, nesúcu úložný priestor. Majú prírodnú hnedú farbu orechového dreva, ktorá prináša do dizajnu pocit tepla. Skvele dopĺňajú hladký lakovaný povrch vrchnej časti v sofistikovanom oblačnom sivom odtieni.

Televízny stolík je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej obývačky. Vďaka kontrastnej kombinácii farieb a tvarov dodá priestoru vizuálne zaujímavý a zároveň funkčný element. Môžete ho doplniť svetlým konferenčným stolíkom, napríklad z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorú nájdete v našej ponuke. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn stolíka, ale máte záujem o iné farebné prevedenia, prosím kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 319,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky