FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny severský TV stolík Vellesa z mindi dreva v hnedej farbe so štyrmi bielymi zásuvkami 140 cm

EM32374

Televízny stolík Vellesa dodá vašej obývačke nádych harmonického severského štýlu. Prírodné odtiene dreva mindi pôsobia luxusným dojmom a retro a vintage detaily príjemne oživia dizajn.

Televízny stolík vám poskytuje bohatý otvorený aj uzavretý úložný priestor v štyroch zásuvkách a na dvoch policiach. V strede sa nachádzajú dve nad sebou umiestnené úzke zásuvky. Po ich stranách sa vo vrchnom rade nachádzajú široké police a v spodnom rade rovnako široké zásuvky. Stolík má jednoduchú modernú siluetu, v ktorej prevládajú rovné línie. Svieži retro prvok prináša podstava so šikmými nožičkami.

Stolík je vyrobený z masívneho mindi dreva, ktoré je charakteristické svojou zlatistou hnedou farbou. Vďaka vysokej tvrdosti je nábytok z tohto dreva mimoriadne odolný a kvalitný. Zásuvky majú bielu farbu s miestami zošúchaným náterom, čo dodáva stolíku unikátny vintage charakter.

V obývačke ho môžete doplniť ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Vellesa, ktorý nájdete v našej ponuke. Vhodné sú neutrálne a zemité odtiene, ktoré ešte posilnia severskú estetiku, napríklad v podobe sedačky či koberca. Šikmé nožičky sa výborne prepoja s retro konferenčným stolíkom. Dekorácie v zlatej farbe zasa pomôžu vyzdvihnúť jedinečný odtieň dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

719,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vellesa

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Biele TV stolíky

►TV stolíky ►Retro štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►Hnedá ►TV stolíky z dreva ►Biele TV stolíky ►Kolekcia moderného severského nábytku Vellesa