FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco štvordverový béžový televízny stolík Sonia s extravagantným geometrickým reliéfom z bieleného dreva 200 cm

EM32241

Televízny stolík Sonia dodá vašej obývačke moderný dizajnový prvok. Vďaka svojmu jedinečnému zdobeniu je multifunkčným nábytkom s bohatým úložným priestorom a zároveň aj vizuálne podmanivým dekoratívnym kusom.

Na prvý pohľad vás očarí štvorica dvierok s reliéfnym zdobením, v ktorom dominujú dva polkruhy v kontrastnej kombinácii so striktnými rovnými líniami. Tieto abstraktné geometrické vzory sú typické pre estetiku štýlu art deco a v kombinácii s neutrálnou svetlou farbou televízneho stolíka pôsobia nadčasovým dojmom.

TV stolík je umiestnený na obdĺžnikovej podstave, ktorú z prednej strany zdobí vertikálne drážkovanie. Podstava je tak vizuálne prepojená s dizajnom dvierok, ktoré obsahujú aj túto štruktúru. Jednotlivé drážky majú zaoblený, polkruhový tvar. Bočné a vrchná stena tv stolíka sú hladké, čo vytvára pomyselný rám pre avantgardný dizajn dvierok.

TV stolík Sonia je vyrobený z kombinácie mangového a akáciového dreva. Oba tieto materiály majú vysokú tvrdosť čo zaručuje dlhodobú trvácnosť a odolnosť nábytku. Drevo je upravené bielením, vďaka čomu získava prirodzený, svetlý béžový odtieň. Úložný priestor tvorí jedna dvojdverová skrinka v strede a dve užšie jednodverové skrinky po stranách. Vnútri sú predelené policou.

Hodí sa do moderne zariadených obývačiek, v ktorým bude dominantným vizuálnym prvkom, podobným umeleckému dielu. V kombinácii so sedačkou s jednoduchými rovnými líniami v svetlých odtieňoch dosiahnete elegantný a sofistikovaný vzhľad. Televízny stolík však môžete tiež skombinovať aj s nábytkom v art deco štýle, s výraznými metalickými kovovými prvkami a zlatou či striebornou dekoráciou, ktoré dodajú interiéru luxusný nádych. Oblúkové zdobenie môžete prepojiť aj s okrúhlym kobercom či tapetou s geometrickými kruhovými vzormi.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

799,89 € s DPH

Znížená cena!

879,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Akácia ►Biela ►Béžová ►Drevo / Masív - Mango ►TV stolíky z dreva ►Biele TV stolíky ►Moderné TV stolíky