FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový závesný čierny TV stolík Tallero s tromi zásuvkami a policami s prírodným hnedým masívny akáciovým prvkom 140 cm

EM32227

Televízny stolík Tallero v sebe spája moderný dizajn a naturálny masívny prvok. Na čiernom pozadí vyniká teplá medovo hnedá farba a do vašej obývačky prinesie útulnú atmosféru.

Silueta stolíka je moderná a lineárna. Nábytok sa upevňuje na stenu a absencia nožičiek ešte zdôrazňuje jednoduchý obdĺžnikový tvar. Takisto vám umožňuje umiestnenie presne do takej výšky, ako potrebujete. Vo vrchnej časti sa nachádzajú tri vedľa seba umiestnené police. Uzavretý úložný priestor poskytujú dve skrinky a jedna zásuvka umiestnená medzi nimi.

V dizajne prevažuje čierna farba, vytvárajúca pozadie pre masívny akáciový prvok, ktorý tvorí prednú stranu skriniek a zásuvky. Vrchná hrana sleduje prirodzenú štruktúru dreva a jej nepravidelný tvar vytvára kontrastný prvok k striktnej lineárnej siluete. Teplá medovo hnedá farba dreva s viditeľnou kresbou letokruhov dodáva nábytku naturálny charakter.

Televízny stolík môžete doplniť konferenčným stolíkom v podobných teplých hnedých odtieňoch z masívneho dreva. Hodí sa aj do obývačky zariadenej v industriálnom štýle, kde sa čierna farba prepojí s ďalším nábytkom a akáciové drevo vnesie do priestoru nádych prírody. Môžete tiež pridať sedačku v svetlých neutrálnych odtieňoch, alebo s koženým poťahom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

581,49 € s DPH

Znížená cena!

639,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Drevo / Masív - Akácia ►MDF ►Čierna ►Hnedá ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky