Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná dizajnová okrúhla taburetka Vita Naturale s bielym textilným poťahom a hnedými drevenými detailmi 47 cm

EM32675

Taburetka Vita Naturale prinesie do priestoru luxusný a vizuálne podmanivý prvok. Moderný taliansky dizajn kombinuje v tomto nábytku geometrické línie a sofistikovanú nadčasovú farebnú paletu. Oceníte aj široké spektrum možností využitia taburetky v rôznych miestnostiach.

Na prvý pohľad vás očarí neobyčajný tvar taburetky. Sedacia časť je okrúhla a klesá smerom dole v symetrickej valcovitej siluete. Mäkké čalúnenie zjemňuje hrany tohto striktného geometrického tvaru, čo skvele korešponduje s valcovitými drevenými prvkami. Sedacia časť je potiahnutá bielou textíiiou. Táto farba pôsobí elegantným dojmom a jej kombinácia s drevom vytvára sofistikovaný vizuál.

V spodnej časti sa nachádza užšia podstava. Je vyrobená z kvalitnej dyhy v svetlej orechovej hnedej farbe. Prináša spolu so štruktúrou textílie do dizajnu príjemný a teplý nádych. Jej tvar pôsobí ako tri na sebe uložené kružnice a nadväzuje na ňu dominantný elipsovitý prvok umiestnený diagonálne cez sedaciu časť. Vo vrchnej časti mierne prečnieva a vytvára ilúziu nízkeho operadla.

Taburetka je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde ju môžete skombinovať so sedačkou v svetlých farbách. V tejto kombinácii vynikne jedinečný tvar taburetky a bude praktickým dodatočným miestnom na sedenia a akcentovou dekoráciou zároveň. Hodí sa tiež do spálne, k toaletnému stolíku z masívneho dreva, ktorý môžete ešte doplniť okrúhlym zrkadlom. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalšie luxusné kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

539,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Taburetky z dreva ►Taburetky s čalúnením