Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová koloniálna čalúnená taburetka Twist s bielym pruhovaným poťahom a s vyrezávanými nožičkami 55 cm

EM32582

Dizajnová koloniálna taburetka Twist so starožitným nádychom má štýlový vzhľad, ktorý dodá vášmu interiéru kúsok histórie. 

Taburetka je vyrobená z tvrdého akáciového dreva a z čalúnenej textilnej látky. Dominantou taberutky sú štyri nožičky so zatočeným dizajnom, ktorý vytvára špirálu so zakončením prípomínajúcim strapec z vankúša. Hladký povrch nožičiek má výrazný príjemný lesk v hnedej gaštanovej farbe. Okraje rámu taburetky sú na vrchnej strane vyrezané do jemných vlnkových liniek. Boky rámu sú obzvláštnené vyrezávanými vertikálnymi hrubšími líniami

Farebný podklad čalúneného sedadla s textilným poťahom má biely, pričom na ňom je sivá potlač s prerušovanými a plnými vlnkovanými čiarami. 

Taburetku je vhodné kombinovať s koloniálnym nábytkom v tmavých gaštanových farbách s bielymi dekoráciami do obývačiek s masívnym tmavým konferenčným stolom, ktorý môžete doplniť o tmavé hnedé kožené sedačky.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

399,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Koloniálny nábytok ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Štvorcový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Sivá ►Bez opierok ►Taburetky z dreva ►Taburetky s čalúnením