Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná vintage čalúnená taburetka Clifford s poťahom z pravej kože v koňakovej hnedej farbe 43 cm

MLV18226

Taburetka Clifford je praktickým doplnkom do obývačky či predsiene zariadenej v koloniálnom štýle. Poťah z pravej kože pôsobí luxusným dojmom a vintage úprava jej dodáva pôvabný starožitný nádych.

Taburetka má klasickú štvorcovú siluetu s čalúneným vankúšom na vrchu. Je postavená na štyroch krátkych drevených nožičkách v tmavej hnedej farbe, ktorá výborne dopĺňa teplý koňakovo hnedý odtieň koženého poťahu. Zaujímavým detailom je tiež vybíjané zdobenie okrúhlymi kovovými nitmi v spodnej časti nábytku, ktorých tvar vytvára subtílny estetický kontrast k rovným líniám taburetky.

Poťah je vyrobený z kvalitnej pravej kože, ktorá dodáva taburetke nádych luxusu. Je ručne opracovaná a dofarbená, čo zaručuje veľkú pozornosť k detailom. Povrch je upravený vintage efektom zámerného opotrebovania, vďaka čomu pôsobí šarmantným dojmom starožitného nábytku.

Taburetka Clifford má široké spektrum využitia. Oceníte ju v obývačke, ako príležitostné miesto na sedenie či ako podnožku pri vašom obľúbenom kresle. V menšej predsieni tiež zastúpi lavicu. Hodí sa k sedačke s podobným koženým poťahom, či  do pracovne zariadenej v koloniálnom štýle, k nábytku z masívneho exotického dreva. Starožitný vzhľad skvele doplní aj výraznejšie kúsky vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

542,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Koloniálny nábytok ►Vintage nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Štvorcový ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Bez opierok ►Taburetky s čalúnením