Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná kožená trojmiestna sedačka Ranger s koňakovohnedým koženým poťahom a zaoblenou opierkou 240 cm

EM32731

Luxusná trojmiestna sedačka Ranger v modernom štýle sa nesie v jemných, zaoblených líniách, ktoré dodajú vašej obývačke elegantný vzhľad. Jej dizajn je premyslený tak, aby spojil moderný štýl s maximálnym komfortom, čo z nej robí nápaditý prvok v každom priestore.

Sedačka je vyrobená z kvalitnej konštrukcie a čalúnená ekokožou v krásnej koňakovohnedej farbe. Povrch poťahu je hladký a jemne brúsený, čo vytvára príjemný hmatový aj vizuálny zážitok. Sedačka má obdĺžnikový tvar so zaoblenými rohmi, ktoré jej dodávajú mäkký a plynulý vzhľad.

V zadnej časti operadla sa nachádza výrazné lineárne prešívanie, ktoré ho rozdeľuje na dve polovice a opticky ho člení. Chrbtová opierka plynule prechádza do bočných opierok, čím vytvára jednotný a súvislý tvar, ktorý pridáva sedačke elegantný vzhľad. Jemné prešívanie rozdeľuje aj sedaciu časť na tri zóny, čím poskytuje pohodlie pre troch ľudí.

Sedačka stojí na nízkych čiernych nožičkách, ktoré dodávajú nábytku moderný a odľahčený vzhľad. Tento prvok je ideálny pre priestor, ktorý vyžaduje rovnováhu medzi funkčnosťou a estetikou.

Sedačku Ranger je možné skombinovať s kreslom z rovnakej kolekcie, čo vytvorí ucelený a harmonický vzhľad v interiéri. Táto sedačka sa hodí do industriálnych interiérov, kde skvelo doplní kovové doplnky a nábytok v tmavších odtieňoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

4 099,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Sedačky s koženým poťahom ►Moderné sedačky