Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná dvojsedačka Vita Naturale s hnedosivým textilným poťahom a drevenou konštrukciou v medovej hnedej farbe 192 cm

EM32668

Sedačka Vita Naturale prinesie do vašej obývačky súčasný taliansky štýl a elegantnú farebnú paletu. Kombinácia sofistikovaného dizajnu a prírodných prvkov dodá priestoru moderný vizuál a pocit útulnosti zároveň. 

Sedačka má kvalitný drevený rám a pohodlné penové čalúnenie. Zaručí vám tak pevnosť nábytku a maximálny komfort. Čalúnenie prekrýva textilný poťah v elegantnom hnedo-sivom odtieni. Na sedacích a opierkových vankúšoch sa nachádza zips a poťah z nich tak môžete stiahnuť, čo uľahčuje jeho čistenie. 

V siluete dominujú rovné línie a pravé uhly. Mäkké čalúnenie zjemňuje hrany nábytku a vzniká tak moderný, no príjemne a útulne pôsobiaci dizajn. Na sedaciu plochu s rozmerom 146x61 cm sa zmestia dve až tri osoby.

Lineárny charakter podčiarkujú odhalené časti dreveného rámu, ktoré prinášajú do kompozície minimalistický dekoračný prvok. Línia hranatých nožičiek sa tiahne do výšky bočnej opierky a na stranách ich spája rovná spojnica. V spodnej časti je tiež viditeľná drevená podstava, na ktorej je uložené sedadlo. Prírodná medovo hnedá farba dreva pôsobí teplým dojmom a výborne korešponduje s tónmi poťahu.

Sedačka je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky či pracovne. Do priestoru prinesie luxus moderného talianskeho dizajnu a eleganciu farebnej palety zemitých odtieňov. Môžete ju skombinovať s konferenčným stolíkom z masívneho dreva, či s ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 199,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné sedačky