Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná trojsedačka Vita Naturale s retro nádychom s textilným poťahom v hnedo sivej farbe a drevenými nožičkami 240 cm

EM32536

Sedačka Vita Naturale vás očarí svojím moderným talianskym dizajnom so štýlovým retro nádychom. Sofistikovaná farebná paleta svetlých hnedých odtieňov dodáva nábytku luxusný vzhľad a priestor zútulní, zatiaľ čo sedacia plocha s rozmerom 182x62 cm poskytne sedenie pre tri až štyri osoby.

Pohodlie vám zaručí mäkké penové čalúnenie a na dotyk príjemný textilný poťah. Mohutné opierkové a sedacie vankúše zjemňujú inak lineárny dizajn a majú odnímateľný poťah so zipsom, čo uľahčuje ich údržbu. Na stranách sa nachádzajú dva menšie obdĺžnikové vankúše, ktoré lemujú zošikmenú vnútornú líniu bočných opierok. 

Poťah má elegantný svetlý hnedo sivý odtieň a jeho teplé tóny sa výborne prepájajú s medovo hnedou farbou podstavy. Drevo prináša do kompozície harmonický naturálny prvok a tvar podstavy je inšpirovaný nábytkom v retro štýle. Tvoria ju štyri hranaté nožičky, prepojené vo vrchnej časti obdĺžnikovou spojnicou, na ktorej je uložená sedacia časť.

Sedačka prinesie do moderne zariadenej obývačky pocit tepla v štýlovom a elegantnom prevedení. Priestor osvieži jemný retro nádych, ktorý dodáva nábytku jedinečný charakter. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, môžete ju skombinovať s kreslom alebo konferenčným stolíkom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorú nájdete v našej ponuke. Ak máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 869,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Retro štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné sedačky