Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná hnedosivá trojsedačka Vita Naturale s textilným poťahom a drevenými nožičkami 260 cm

EM32535

Sedačka Vita Naturale vás očarí spojením moderného talianskeho dizajnu s prírodnými prvkami. Do priestoru prinesie nádych elegantného luxusu a sedacia plocha s rozmerom 214x61 cm poskytne komfortné sedenie pre tri až štyri osoby.

Sedačka má lineárnu siluetu, ktorú zjemňuje penové čalúnenie. Minimalistický dekoračný element prinášajú do dizajnu nožičky a podstava. Sú vyrobené z dreva v medovej hnedej farbe a majú jednoduchý hranatý tvar. Pod sedacou časťou sa na prednej a bočných stranách nachádza odhalená lineárna spojnica. Nožičky sa tiahnu až do výšky bočnej opierky, kde sa prepájajú a vytvárajú na stranách dizajnový obdĺžnikový element.

Poťah je vyrobený z textílie v hnedosivom odtieni. Jeho povrch je príjemný na dotyk a farba pôsobí elegantným dojmom. V kombinácii s drevom vytvára harmonický vizuál a pomôže vám vniesť do obývačky naturálny, no sofistikovaný prvok. Dva sedacie a dva opierkové vankúše majú odnímateľný poťah, čo uľahčuje jeho čistenie.

Sedačka sa hodí do priestorov zariadených v neutrálnych svetlých odtieňoch. Moderný taliansky dizajn dodá miestnosti luxusný charakter. Môžete ju skombinovať s kreslom či konferenčným stolíkom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorú nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 839,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné sedačky