Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage dvojsedačka Chesterfield Grau so sivým poťahom so zahnutými opierkami a chesterfield prešívaním 150 cm

EM32449

Dvojsedačka Chesterfield Grau prinesie do vašej obývačky nádych klasického luxusu. Očarí vás tiež elegantné sivé prevedenie s vintage efektom.

Dizajn sedačky je výrazne inšpirovaný historickým chesterfield nábytkom, s charakteristickou zahnutou opierkou a dekoratívnym prešívaním s okrúhlymi gombíkmi. Klasický vzhľad dopĺňajú aj okrúhle nožičky z dreva v tmavej farbe. Tvar opierok z prednej strany zdôrazňuje zdobenie kovovými nitmi v zlatej farbe. Sedacia čas má rozmer 95x55 cm a pohodlne si a ňu sadnú dve osoby.

Poťah je vyrobený z mikrovlákna a jeho povrch pripomína starožitnú kožu v elegantnej sivej farbe. Mikrovlákno je mimoriadne odolný a všestranný materiál, ktorý nie je náročný na údržbu.

Chesterfield dizajn je nadčasový a výborne doplní klasicky zariadený interiér, no sedačku môžete tiež umiestniť aj do moderne zariadenej obývačky, ktorej dodá zaujímavý dizajnový prvok. Hodí sa k nej elegantný vyrezávaný konferenčný stolík, či metalické zlaté dekorácie, ktoré zdôraznia luxusný charakter miestnosti.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

664,25 € s DPH

Znížená cena!

729,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Chesterfield Grau

Podobné produkty Sedačky

►Luxusné sedačky ►Klasický štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Chesterfield sedačky ►Kolekcia chesterfield sedačiek a kresiel CHESTERFIELD GRAU ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►Klasické ►S opierkami