FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art-Deco rozkladatelná dvojsedačka Nefertiti z horčicovo žltého zamatu s brezovými nožičkami s zlatým koncom 195cm

EM31585

Art-Deco dvojsedačka Nefertiti z horčicovo žltého zamatu prináša do vášho priestoru teplý a moderný nádych. Mikrovlákno, známe svojou mäkkosťou a odolnosťou, je ideálnym materiálom pre každodenné použitie, pričom poskytuje vynikajúce pohodlie.

Rozloženie tejto pohovky je veľmi rýchle a premeniť sa dá na lôžko vďaka preklápacej opierke chrbta. Tento praktický dizajn je ideálny pre domácnosti, ktoré často vítajú hostí, alebo jednoducho pre tých, ktorí si občas radi oddýchnu pred televízorom. Dvojsedačka pohodlne usadí tri osoby. Nožičky sú z kvalitného brezového dreva a zakončene s kovovým rámom v zlatej farbe. Sedačka Nefertiti stojí na križovatke elegancie a funkčnosti, a je skvelým doplnkom pre každý domov. Obklopte sa štýlom a pohodlím, ktoré prinesie táto nádherná sedačka do vášho obývacieho priestoru.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

854,49 € s DPH

Znížená cena!

939,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Nefertiti

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Art deco sedačky

►Luxusné sedačky ►Art-deco nábytok ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Zlatá ►Žltá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Kolekcia Nefertiti ►Čalúnený - Zamat ►Moderné sedačky ►Art deco sedačky