Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová moderná sedačka Heaven so zamatovým poťahom a vankúšmi v hnedom odtieni taupe 210 cm

MLV25466

Sedačka Heaven si vás získa svojím moderným dizajnom a maximálnym komfortom, ktorý poskytuje. Zabezpečí pohodlné sedenie pre tri osoby a stane sa štýlovým, no zároveň útulným stredobodom vašej obývačky.

Sedačka má mohutnú siluetu, v ktorej dominujú rovné línie, zjemnené mäkkým čalúnením. Sedaciu časť tvorí dvojica obdĺžnikových vankúšov. Bočné opierky prechádzajú v jemnej krivke do chrbtovej opierky. Ich okraje, rovnako ako aj okraje vankúšov, zvýrazňuje výrazné šitie. Súčasťou sedačky je tiež päť veľkých, dva menšie a dva obdĺžnikové vankúše.

Sedačka aj vankúše sú pokryté poťahom z mikrovlákna so zamatovým finišom. Mikrovlákno je obľúbený materiál, najmä vďaka svojej pevnosti a odolnosti voči vplyvom každodenného používania a taktiež je nenáročné na údržbu. Poťah je zhotovený v hnedom odtieni taupe, s teplými červenkastými odtieňmi. Zamatový povrch pridáva do kompozície dodatočný sivý odlesk.

Táto farebná paleta je univerzálna a umožňuje vám kombinovanie sedačky s ďalším nábytkom v neutrálnych či výraznejších farbách. Môžete zvoliť konferenčný stolík z masívneho dreva, ktorý zvýrazní teplý a útulný charakter, či materiály ako kov alebo sklo, ktoré vám pomôžu dosiahnuť štýlový a moderný vzhľad vašej obývačky.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

1 500,59 € s DPH

Znížená cena!

1 649,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Heaven

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia štýlového nábytku Heaven ►Obdĺžnikový ►Bez nožičiek ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Sivá ►Moderné sedačky