FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná zostava nábytku Amberes do obývačky a jedálne z masívneho dreva

EM32308

Zostava nábytku Amberes je skvelou voľbou do obývacích izieb prepojených s jedálňou. Miestnosti dodá konzistentný vzhľad a kombinácia masívneho dreva s moderným lineárnym dizajnom pôsobí elegantným dojmom.

Nábytok z tejto zostavy je vyrábaný na zákazku. Bohatý vzorkovník vám pomôže zariadiť tento centrálny priestor vašej domácnosti presne podľa vašich predstáv, či už preferujete naturálne odtiene dreva, alebo bohaté a sýte farby. Môžete tiež farebne prispôsobiť jednotlivé časti nábytku, napríklad pre prírodný vzhľad oživený pestrým farebným akcentom.

V zostave Amberes prevládajú rovné línie a hladké povrchy. Kvalitné masívne drevo pôsobí luxusným dojmom, nie len vizuálne, ale aj na dotyk. Bohatý úložný priestor v jedálenskej časti vám poskytne vitrína s presklenými dvojitými dvierkami a príborník. Knihy a ďalšie dôležité drobnosti uskladníte v knižnici so zásuvkou a v televíznom stolíku. Oceníte tiež praktický konferenčný stolík so zdvíhacou vrchnou doskou. Jedálenský stôl v kombinácii s čalúnenými stoličkami je pripravený na príjemné posedenia s vašimi priateľmi či rodinou.

Nechajte sa očariť zákazkovým nábytkom zo zostavy Ambres a zariaďte vašu obývačku a jedáleň presne podľa vašich predstáv a bez kompromisov.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 419,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Genova

Podobné produkty Obývacie zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Luxusné obývacie zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho nábytku AMBERES ►Kolekcia moderného nábytku CERDENA ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Kolekcia klasického masívneho nábytku Genova