FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska obývacia zostava Nordica Clara v svetlohnedej farbe z masívneho dubového dreva

EM32002

Obývacia zostava Nordica Clara vás očarí svojou jemnou krásou a moderným dizajnom. Elegantné odtiene sivej v kombinácii so svetlou farbou dubového dreva prinesú do vášho domova harmóniu škandinávskeho štýlu.

V tvaroch nábytku dominujú rovné línie s jemnými krivkami a hladké povrchy. Pre kolekciu Nordica Clara sú tiež charakteristické zošikmené nožičky, ktoré jej dodávajú typický škandinávsky vzhľad.

Nábytok je vyrobený z masívneho dubového dreva, ktoré je veľmi obľúbené vďaka svojej tvrdosti a pevnosti. Nadobúda ju pomalým rastom. Nábytok z neho je nesmierne odolný a trvácny. Dubové drevo má charakteristickú, svetlú hnedú farbu s jemnou kresbou letokruhov. Výborne ju dopĺňa svetlé sivé čalúnenie stoličky a podnožky.

Obývacia zostava Nordica Clara je skvelou voľbou pre tých, ktorý hľadajú kvalitný nábytok s nadčasovým dizajnom. Vašej obývačke dodá prírodný prvok a harmonickú škandinávsku estetiku.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 89,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Clara

Podobné produkty Obývacie zostavy

►Luxusné obývacie zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného škandinávskeho nábytku Nordica Clara