FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska obývacia zostava Nordica Nogal v orechovej hnedej farbe

EM31916

Nechajte sa uchvátiť škandinávskym štýlom s obývacou zostavou Nordica Nogal. Masívny drevený vzhľad dodá miestnosti nádych nadčasového luxusu.

Dizajn kombinuje rovné línie s krivkami v čistom a harmonickom dizajne, Na hladkých povrchoch nábytku vyniká krásna bohatá tmavohnedá farba orechového dreva. Okrem svojho jedinečného a exkluzívneho vzhľadu zaručuje nábytku výbornú odolnosť a trvácnosť, nakoľko ide o tvrdý a pevný materiál.

Akcentový farebný prvok prinášajú do dizajnu výplne políc, podstava stolíkov a čalúnenie stoličky v čiernej farbe. Tento kontrast k teplému vzhľadu dreva pôsobí elegantným a sofistikovaným dojmom. 

Zostava Nordica Nogal prinesie do vašej obývacej izby moderný luxus. Je skvelou voľbou pre tých, ktorí milujú krásu prírodných materiálov v rámci súčasného dizajnu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

239,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobný tovar v kategórií Obývacie zostavy

Podobné produkty Obývacie steny

►Luxusné obývacie zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Luxusné obývacie steny ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal