FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska obývacia zostava Nordica Nogal v hnedej orechovej farbe

EM31902

Obývacia zostava Nordica Nogal prinesie do vašej obývačky harmóniu škandinávskeho štýlu. V dizajne dominuje masívne drevo, doplnené elegantnými akcentovými farbami v odtieňoch čiernej a sivej.

Tvar nábytku kombinuje striktné rovné línie a elegantné krivky. Výsledkom sú čisté siluety s hladkými povrchmi, na ktorých vyniká prírodná krása orechového dreva. Jeho bohatá a hlboká tmavohnedá farba dodáva zostave Nordica Nogal jedinečný vzhľad. Tento materiál je tiež obľúbený vďaka svojej vysokej tvrdosti, vďaka čomu sa nábytok z neho mimoriadne odolný a trvácny.

Čierne výplne políc a kovové podstavy stolíkov prinášajú do kompozície jemný industriálny nádych. Táto farba vytvára akcentový prvok, no zároveň necháva vyniknúť prírodný materiál. Príjemný kontrast k tmavším odtieňom vytvárajú čalúnené časti stoličky v svetlej sivej farbe.

Obývacia zostava Nordica Nogal vám ponúka súlad moderného dizajnu a prírodných materiálov v jedinečnom škandinávskom štýle

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 239,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Obývacie zostavy

►Luxusné obývacie zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal