Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná art deco obývacia zostava Gatsby s retro nádychom z mangového dreva so zlatými detailmi

EM31412

Luxusná zostava nábytku Gatsby prinesie do vašej obývačky honosný nádych art deco štýlu. Spája v sebe prírodnú krásu dreva a elegantný dizajn s jemným retro nádychom.

V dizajne dominuje mangové drevo v teplom a sýtom odtieni medovej hnedej. V nábytkárstve je populárnou voľbou vďaka svojej vysokej tvrdosti, ktorá zaručuje výbornú odolnosť nábytku voči vplyvom každodenného používania a taktiež až vďaka svojmu vizuálu.

S tónmi dreva sa výborne prepájajú kovové detaily v zlatej farbe, ktorá prináša do kompozície luxusný prvok. Nábytok z kolekcie Gatsby má charakteristickú siluetu so zaoblenými hranami, inšpirovanú retro štýlom. Vytvára príjemný estetický kontrast so striktne lineárnym zdobením s vertikálnym drážkovaným reliéfom. Tento lamelový dizajn pôsobí prírodným dojmom a zdôrazňuje krásu dreva.

Zostavu tvorí televízny stolík, príborník a barová skrinka. Hodí sa do priestorov zariadených v svetlých farbách. Môžete ju skombinovať so sedačkou v art deco štýle so zlatými kovovými nožičkami či s jedálenským stolom z masívneho dreva. Charakter prírodného materiálu podčiarkne živá zelená rastlina a dekorácie v metalickom zlatom prevedení zasa zdôraznia luxusný vzhľad nábytku.

Obsah zostavy

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

Od 518,65 € s DPH

Znížená cena!

569,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Gatsby

Podobné produkty Obývacie zostavy

►Luxusné obývacie zostavy ►Retro štýlový nábytok ►Art-deco nábytok ►Kov ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív - Mango ►Kolekcia luxusného art deco nábytku Gatsby