Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné dizajnové kreslo Duke s dizajnom burl dreva v svetlej hnedej farbe so sivým čalúneným sedadlom 68 cm

EM32756

Kreslo Duke prinesie do vašej obývačky eleganciu vidieckeho štýlu v modernom prevedení. Jeho neprehliadnuteľná silueta a drevo burl z neho robia vizuálne zaujímavý, akcentový prvok miestnosti, ktorý vám zároveň zaručí maximálny komfort.

Kreslo má výrazný drevený rám v naturálne svetlej hnedej farbe. Nepravidelná kresba v tmavších odtieňoch je charakteristická pre burlové drevo, ktoré dodáva každému kusu nábytku jedinečný vzhľad. Tento materiál sa získava z nevypučaných výhonkov stromov a je vyhľadávaný vďaka svojej atypickej vizuálnej štruktúre a vysokej tvrdosti.

Silueta rámu odkazuje svojimi tvarovanými nožičkami s rozšírenou strednou časťou na inšpiráciu vidieckym nábytkom, zatiaľ čo výrazné hrany a vysoký lesk lakovania dodávajú kreslu moderný nádych. Štvorica nožičiek siaha až nad sedaciu časť, kde sa pripájajú k výraznej poloblúkovej opierke. Jej horná línia smerom k prednej strane mierne klesá a vytvára tak optimálne podmienky pre váš komfort.

V spodnej časti nožičiek sa nachádza drevená podstava, na ktorej je položená sedacia časť kresla. Má mohutný, vysoký tvar a pohodlné penové čalúnenie vytvára jemné zaoblené línie. Sedadlo pokrýva textilný poťah v svetlej sivej farbe. Jeho výrazné tkanie dodáva látke vizuálnu štruktúru a skvele dopĺňa charakter dreva.

Kreslo Duke je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde chcete vniesť eleganciu vidieckeho štýlu. Vytvorí akcentový prvok k sedačke v svetlej sivej farbe, no hodí sa aj k nábytku z masívneho dreva. Môžete ho tiež umiestniť do spálne či pracovne, ktoré ozdobí svojou originálnou siluetou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

725,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Hnedá ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Akryl ►Preglejka ►Moderné kreslá