Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné kreslo Vanessa bez bočných opierok s lesklým saténovým poťahom v sivej farbe 65 cm

EM32749

Kreslo Vanessa je stelesnením modernej elegancie. Ladné oblé tvary výborne doĺňa saténový poťah, ktorý prináša do kompozície dotyk luxusu. Pohodlné sedenie vám zaručí mäkké penové čalúnenie.

Kreslo má elegantnú siluetu bez bočných opierok, vďaka čomu pôsobí moderným dojmom. Vysoká sedacia časť je v zadnej časti zaoblená a pripája sa na ňu chrbtová opierka s výrazne zakriveným tvarom, ktorý zvyšuje komfort pri opretí. Kreslo je postavené na štyroch valcovitých nožičkách. Ich tvar sa smerom dole zužuje a zošikmenie pôsobí dynamickým dojmom.

Konštrukcia kresla je vyrobená z dreva kaučukovníka a zaručuje jeho pevnosť. Rám pokrýva penové čalúnenie a poťah z mikrovlákna s lesklým saténovým finišom. Mikrovlákno je odolný a na údržbu nenáročný materiál. Lesklý satén pôsobí luxusným dojmom a sivá farba prináša do dizajnu sofistikovanosť. Kovové nožičky poskytujú výbornú stabilitu a ich čierna farba elegantne dopĺňa prevedenie poťahu.

Kreslo Vanessa sa skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, kde prinesie luxusný akcentový prvok. Môžete ho skombinovať so sedačkou v čiernej alebo sivej farbe, či s príručným stolíkom s lesklou chrómovou konštrukciou. Hodí sa tiež do spálne alebo pracovne, kde vynikne jeho elegantná silueta.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

479,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►Drevo / Masív ►Klasické ►Bez opierok ►Moderné kreslá