Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art Deco dizajnové kreslo Stella so svetlosivým zamatovým poťahom a zlatými nohami 85 cm

EM32736

Kreslo Stella prináša do interiéru elegantný dizajn, ktorý kombinuje zamatový poťah s lesklými zlatými nožičkami, čo je typická kombinácia pre art deco štýl. Kreslo v jemnom odtieni svetlosivej farby s modrastými podtónmi, pôsobí sofistikovane a príjemne na dotyk. Táto kombinácia lesklých povrchov a zamatového čalúnenia z mikrovlákna pridáva kreslu nádych luxusu a dokonale zapadne do interiérov v glamour štýle.

Povrch kresla je čalúnený mikrovláknom, ktoré má jemný lesk a zamatový finiš. Tento materiál je nielen komfortný, ale aj vizuálne zaujímavý, vďaka jemným odleskom na jeho povrchu. Zaoblená zadná časť kresla s výrazným prečnievajúcim čalúnením dodáva kreslu unikátny a dizajnový vzhľad.

Jedným z najvýraznejších prvkov sú štíhle kovové nožičky v lesklej zlatej farbe, ktoré pridávajú kreslu stabilitu a zároveň zvýrazňujú jeho sofistikovaný charakter. Kombinácia zamatového čalúnenia a zlatých nožičiek dokonale reprezentuje art deco štýl.

Oblúkové operadlo a hlboká sedacia časť poskytujú pohodlné sedenie, zatiaľ čo penové čalúnenie zaisťuje, že kreslo je príjemné na dlhšie používanie. Pre zvýšený komfort je kreslo doplnené malým vankúšom, ktorý poskytuje dodatočnú oporu.

Kreslo Stellaje ideálne do moderných a štýlových obývačiek, kde sa stane výrazným dizajnovým prvkom. Výborne sa kombinuje s chrómovanými alebo zlatými príručnými stolíkmi, ktoré ladia s jeho elegantnými kovovými nožičkami a dotvárajú harmonický vzhľad interiéru.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

969,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Art-deco nábytok ►Egg ►S nožičkami ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Buklé čalúnené sedačky a kreslá ►Preglejka ►Nábytok v Glamour štýle ►Moderné kreslá