Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové moderné otočné kreslo Sage so zamatovým olivovo zeleným poťahom a čiernou kovovou nohou 96 cm

EM32735

Moderné otočné kreslo Sage prinesie do vašej obývačky výrazný dizajnový prvok a pohodlie zároveň. Jeho zaoblený tvar a elegantné línie vytvárajú estetickú príťažlivosť, pričom zamatový poťah v olivovo zelenej farbe dodáva kreslu sofistikovaný vzhľad a príjemný pocit na dotyk.

Kreslo je potiahnuté luxusnou látkou z mikrovlákna s jemnou plyšovou textúrou, ktorá vyniká svojím elegantným leskom. Nízka, mohutná opierka a hladké, zaoblené línie podčiarkujú moderný štýl, zatiaľ čo zamatový povrch zvyšuje komfort a pridáva na estetike.

Spodná časť kresla je tvorená otočnou kovovou nohou, ktorá pozostáva z piatich valcovitých pásov, ktoré sa ohýbajú v spodnej časti a tvoria päťramennú podstavu. Tento dizajn zabezpečuje stabilitu kresla a pridáva mu na modernom vzhľade.

Sedacia časť kresla je hlboká a pohodlná, pričom poskytuje dostatok priestoru na relaxáciu. Penové čalúnenie zaisťuje príjemný komfort aj pri dlhšom sedení. Zaoblené línie kresla pôsobia elegantne a zdôrazňujú jeho moderný charakter.

Toto kreslo je ideálne do moderných obývačiek, kde sa stane výrazným dizajnovým prvkom. Výborne ho doplní koberec alebo príručný stolík v kovovom prevedení, ktorý ladí s jeho elegantnými nohami. Kreslo Sage je skvelým doplnkom, ktorý pridá interiéru štýlovú harmóniu a elegantný vzhľad.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

959,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►S jednou nohou ►Kov ►Zelená ►Klasické ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Otočné ►Otočné kreslá ►Čalúnený - Zamat ►Moderné kreslá