Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové moderné otočné kreslo Sage so sivým zamatovým poťahom so vzorom rybej kosti a čiernou kovovou nohou 96 cm

EM32734

Štýlové moderné otočné kreslo Sage kombinuje eleganciu a praktickosť s vysokým komfortom, pričom jeho jemné, zaoblené línie a čistý dizajn pridávajú do obývačky sofistikovaný prvok. Zamatový poťah v svetlosivej farbe s jemným vzorom rybej kosti dodáva kreslu nielen estetickú príťažlivosť, ale aj príjemný dotyk.

Dominantným prvkom kresla je jeho široká sedacia časť s nízkou opierkou, ktorá zaručuje pohodlné sedenie. Kreslo stojí na pevnej čiernej kovovej podstave, ktorá poskytuje stabilitu a moderný vzhľad. Kovová podstava v kombinácii so vzorovaným poťahom vytvára elegantný a harmonický dizajn.

Hlboké sedadlo poskytuje komfort pri dlhšom sedení, zatiaľ čo mäkké penové čalúnenie sa postará o pohodlie. Celkový dizajn kresla je zameraný na moderný štýl, pričom vynikajú jemné línie a hladké povrchy, ktoré zdôrazňujú kvalitu a eleganciu materiálov.

Kreslo Sage je ideálne pre moderné obývacie izby, kde sa stane výrazným dizajnovým prvkom. Perfektne sa hodí k príručným stolíkom s kovovými prvkami, ktoré doplnia jeho štýlový vzhľad a vytvoria harmonický celok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

959,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S jednou nohou ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►Klasické ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Otočné ►Otočné kreslá ►Moderné kreslá