Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné kreslo Wave s dizajnovým zakriveným tvarom a čiernobielym poťahom z česaného vlákna 84 cm

EM32732

Kreslo Wave zaujme svojou jedinečnou dizajnovou siluetou, ktorá je avantgardnou interpretáciou vlny. Zakrivený tvar s plynulými prechodmi medzi jednotlivými časťami kresla pôsobí moderne a odvážne. Opierková časť tvorí poloblúk, ktorý ladne prechádza do sedacej časti, pričom tento prehnutý tvar pokračuje až po nožičky kresla. Celková štruktúra kresla tak vytvára dojem nepretržitého pohybu a dynamiky, čo z neho robí výrazný prvok moderného interiéru.

Kreslo je potiahnuté čiernobielym mikrovláknom s česaným efektom, ktoré vytvára jemnú textúru a príjemný pocit na dotyk. Tento materiál je známy svojou odolnosťou a praktickosťou, pričom vyniká aj svojím brushed finišom, ktorý pôsobí mäkko a príjemne. Abstraktný vzor poťahu, kombinujúci čierne a biele odtiene, prináša kreslu umelecký a dynamický charakter, ktorý zapadne do interiérov s minimalistickým alebo moderným nádychom.

Tvar kresla je podporený penovým čalúnením, ktoré poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj maximálne pohodlie. Polstrované sedadlo a opierka sú navrhnuté tak, aby poskytovali prirodzenú podporu a komfort pri dlhodobom sedení.

Kreslo Wave je ideálne do moderných obývacích izieb alebo relaxačných priestorov, kde môže slúžiť ako výrazný dizajnový prvok. Vďaka svojmu nezameniteľnému tvaru a vzorovanému poťahu sa ľahko kombinuje so svetlými aj tmavými doplnkami a vytvára sofistikovaný, no zároveň útulný dojem. Hodí sa k modernému nábytku, pričom môže byť doplnené jemnými doplnkami v neutrálnych farbách alebo kovových tónoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 089,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Bez nožičiek ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Biela ►Klasické ►Bez opierok ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Atypický ►Moderné kreslá