Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové moderné kožené kreslo Ranger s hnedým čalúnením 80cm

EM32730

Štýlové kožené kreslo Ranger s jedinečným čalúneným tvarom osvieži váš domov a dodá mu dizajnový vzhľad. Dominantou kresla je jeho tvar, v ktorom prevládajú oblúky a krivky. Je poťiahnuté kvalitnou ekokožou v hnedom odtieni s jemnou štruktúrou v svetlej hnedej farbe. Jeho povrch je hladký a mierne lesklý. Zo zadu operadla je prešívanie, ktoré ho delí na tri zaoblené veľkostne odlišné valce. Valce smerujú smerom nadol a tvoria tak súčasť bočných opierok. Sedadlo z predu siaha až na spodok kresla a tak vytvára jednotný celok. Kreslo stojí na okrúhlom tenkom podklade a tak štýlovo ukonšuje celkový vzhľad kresla. 

Štýlové moderné kožené kreslo Ranger je vhodné kombinovať s koženou sedačkou v rovnakej hnedej farbe alebo ho môžete skombinovať s industriálnym nábytkom v čiernej či sivej farbe do obývačiek. Kreslo pôsobí reprezentatívne a preto sa spolu so sedačkou hodí aj do uvítacích hál a štýlových recepcií firiem či hotelov. V štýlovej pracovni má aj kožené kreslo svoje miesto spolu s konferenčným stolíkom umožní pohodlne usadiť obchodné návštevy a bude miestom pre príjemné obchodné rozhovory.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 669,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Bez nožičiek ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá